Geen praatjes maar plaatjes!

Inspirerend leiderschap staat of valt met communicatie

Hoe doe je dat als projectmanager als teams steeds meer zelfsturend worden (Agile)?  Het compleet over een andere boeg gooien! Stoppen met eenzijdige praatjes en het overvoeren van je projectteam met een overkill van PowerPoint slides.  Dus vanaf nu: starten met plaatjes die je al pratend samen maakt.

 

De gezamenlijke inspanning betaalt zich direct terug omdat iedereen weet (en snapt) wat er moet gebeuren en zich ook gemotiveerd voelt om een taak op te pakken en uit te voeren. Een plaatje zegt immers meer dan 1000 woorden.

Hoor, Zie, en Ervaar wat je door combinatie van taal en tekenen kunt realiseren. Ontdek hoe je onderwerpen uit je projectmanagement praktijk kunt visualiseren. Vergroot je impact bij presentaties en bijeenkomsten. En versnel de tijd om alle betrokkenen op een lijn te krijgen (of dezelfde taal te laten spreken).

Tijdens de IPMA PM Parade op 19 april 2016 kun je deelnemen aan een interessante sessie die door KWD samen met Buro Brand wordt aangeboden.  Met handige tips & tricks leer je snel en duidelijk je “punt” te maken op een schetsvel. Je gaat dus zelf je handen uit de mouwen steken en durven tekenen!

Zien we je op 19 april in Nieuwgein?

Blogdetails

22-03-2016
Artikelen

Wil je meer weten?

We vertellen je graag meer over onze aanpak van het succesvol managen van projecten en programma’s.

Bel ons op 088 266 28 70 Stuur ons een bericht