Recensie Agile: Geschikt/Ongeschikt

Velen lezen met veel plezier onze boekjes uit de KWD-reeks en trekken daar lering uit. Maar slechts weinigen schrijven er ook iets over. Henny Portman heeft onlangs een hele mooie recensie geschreven in zijn blog. Een hele korte samenvatting van zijn recensie.

 

“Een wederom vlot geschreven boekje met als titel  Agile: Geschikt/Ongeschikt. Je leest het snel uit, biedt je een aantal verassende inzichten om de discussie over agile aan te gaan en de toegevoegde waarde komt helemaal tot zijn recht als je de bijbehorende tests hebt uitgevoerd. De schrijvers zijn er wat mij betreft prima in geslaagd om de problematiek wel/niet agile over de bühne te brengen. De gegeven drie vragen – is mijn organisatie, mijn project en ben ikzelf agileready – zijn een mooi uitgangspunt en vergelijkbaar met de door PRINCE2 Agile methode gehanteerde Agilometer. De modellen om vast te stellen wanneer welke aanpak de meest geschikte is, was ik nog niet eerder tegengekomen en zie ik als heel bruikbaar.”

Meer weten? Lees de recensie van Henny of vraag direct ons boekje aan.

Blogdetails

23-12-2015
KWD boekenreeks
  • Emil van der Wal

    Projectmanager

    Emil is een pragmatische projectmanager die zeer resultaatgericht is. Hij heeft een scherp oog voor de relatie en de politieke verhoudingen binnen het project, de organisatie en daar buiten. Hij zoekt altijd naar mogelijkheden, geen idee is te gek, maar de scope staat centraal.

    Meer over Emil van der Wal

  • Emil van der Wal

Wil je meer weten?

We vertellen je graag meer over onze aanpak van het succesvol managen van projecten en programma’s.

Bel ons op 088 266 28 70 Stuur ons een bericht