Projectpolitiek workshop in jouw organisatie?

Loop jij ook aan tegen acties of beslissingen van belangrijke stakeholders die je niet goed kunt plaatsen? Of krijg je een tijdens een stuurgroep-overleg ineens een verrassende of negatieve mededeling uit onverwachte hoek? Dan heb je waarschijnlijk te maken met Projectpolitiek, en die kom je als projectmanager ook onvermijdelijk tegen in projecten.

 

KWD heeft een workshop ontwikkeld die we met veel succes reeds bij een aantal verschillende organisaties hebben ingezet en tijdens de IPMA Projectmanagementparade erg goed werd ontvangen!

workshopDe inhoud van de workshops bestaat uit theorie, een aantal testen, praktijkcases en neemt je mee aan de hand van ons meest recente boekje uit de KWD reeks; Projectpolitiek.
Naast inhoud draaien deze workshops vooral ook om diepgang, discussie en zelfreflectie. Daarnaast vergeten we ook de factor fun niet!
Geschikt voor groepen vanaf 8 tot 80 personen. Naar wens aan te passen aan de eigen organisatie.

Interesse in deze workshops? Vraag vrijblijvend meer informatie aan via onderstaand formulier.

Workshopaanvraag: Projectpolitiek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blogdetails

05-06-2015
Blog
  • Dennis Barendse

    Senior Projectmanager

    Een resultaatgerichte en gedreven projectmanager die pragmatisch en nuchter van insteek is. Offshoring trajecten en Agile projecten, vooral in de financiele dienstverlening, maken deel uit van zijn ruime ervaring. Vergeet nooit de mens achter de projectmedewerker en schakelt op alle managementniveaus.

    Meer over Dennis Barendse

  • Dennis Barendse

Wil je meer weten?

We vertellen je graag meer over onze aanpak van het succesvol managen van projecten en programma’s.

Bel ons op 088 266 28 70 Stuur ons een bericht