KWD Projectmanagement App uitgebreid

In de KWD Projectmanagement app is de Politieke test een van de meest gebruikte functionaliteiten. Vanuit 3 invalshoeken verwerf je inzichten voor de projectpolitiek. De invalshoeken zijn (1) hoe politiek is mijn project, gemeten met behulp van de politieke barometer  (2) hoe politiek sensitief ben ik zelf, gemeten met behulp van de politieke sensitiviteit meting en (3) wat is mijn politieke voorkeursstijl, gemeten met behulp van de politieke handel meter.

 

kwd-projectmanagementapp-projectpolitiek-test-ingevuldOp verzoek van de gebruikers zijn de projectpolitiek testen uitgebreid. Evenals voor alle andere testen is nu ook voor de Projectpolitiek testen een geïntegreerd rapport beschikbaar. Het rapport bevat de uitslagen van de drie ingevulde politiek testen, voorziet de uitkomsten van een persoonlijk advies en combineert de drie uitslagen met een afsluitende conclusie. 

kwd-projectmanagementapp-projectpolitiek-test-conclusieDit rapport wordt, in lijn met de andere testen, op basis van de ingevulde persoonsgegevens gepersonifieerd, per ommegaande gegenereerd en gratis per email naar de gebruiker toegezonden. 

kwd-projectmanagementapp-projectpolitiek-test-eindconclusie

 

Je hoeft de KWD projectmanagement app niet opnieuw te installeren om gebruik te kunnen maken van deze uitbreiding. De app is beschikbaar voor Android en Apple smartphones en tablets en kun je downloaden via de respectievelijke stores (zoekwoord: KWD).

Zie ook andere artikelen voor meer informatie over de KWD projectmanagement app en de rapportages:

Blogdetails

28-03-2015
Blog

Wil je meer weten?

We vertellen je graag meer over onze aanpak van het succesvol managen van projecten en programma’s.

Bel ons op 088 266 28 70 Stuur ons een bericht