Voorbeeld rapporten KWD PM App

De KWD PM app geeft direct feedback op de testuitkomsten op het scherm van je smartphone. Een volledig overzicht van de testuitkomsten met uitgebreid, persoonlijk advies en een toelichting wordt opgenomen in een gepersonaliseerd testrapport. Om de leesbaarheid te vergroten, wordt dit rapport geautomatiseerd aangemaakt en naar je mailbox verzonden. De app vraagt daarvoor om je naam, mailadres, projectnaam, functie en organisatie, waarmee uiteraard vertrouwelijk wordt omgegaan.

 

Om een impressie van de waarde van de testrapporten te geven, zijn hieronder enkele screenshots uit de verschillende testrapporten opgenomen. Ieder screenshot bevat een link waarmee het volledige voorbeeldrapport gedownload en bekeken kan worden.

Testrapport PID-checker: titelpagina

kwd-app-voorbeeldrapprt-pid-checker

Testrapport Profiler: persoonlijkheidsprofiel meting vs ideaal

Met de Profiler-test wordt een ‘Big Five’- persoonlijkheidsprofiel gegenereerd. In het Testrapport wordt dit weergegeven naast het profiel, dat volgens KWD het ‘ideale profiel’ is voor een succesvolle projectmanager, met een toelichting.

kwd-app-voorbeeldrapport-persoonlijkheidsprofiel

Testrapport Projectsucces: totaalscore

In de test Projectsucces sta je stil bij de KPI’s waarop je stuurt, en waarop je zou moeten sturen. In het testrapport vind je onder andere de totaalscore.

kwd-app-voorbeeldrapport-projectsucces

Testrapport PID-checker: Projectorganisatie

In de tabel zijn de testresultaten opgenomen, gevolgd door de samenvattende beoordeling en adviezen.

kwd-app-voorbeeldrapport-projectorganisatie

Testrapport Professionaliseren: totaalscore

Deze pagina geeft de volwassenheid van de 8 kerntaken weer.

kwd-app-voorbeeldrapport-professionaliseren

Ben je nieuwsgierig geworden naar jouw persoonlijke testrapporten? Download dan nu de KWD Projectmanagement app via de Appstore of Google Play gratis naar je smartphone of tablet, en vul de tests in.

We horen graag hoe de uitkomsten ervan jou geholpen hebben om je project tot een succes te maken!

Blogdetails

20-12-2014
Blog
  • Eugène Penders

    Senior Projectmanager

    Pragmatische projectmanager die zich kenmerkt door oplossingsgerichtheid, besluitvaardigheid en duidelijkheid. Analyseert vraagstukken snel, scherp en gestructureerd. Neemt ownership, heeft oog voor belangen van betrokken partijen, en zorgt voor structuur en verbinding binnen zijn projectorganisatie.

    Meer over Eugène Penders

  • Eugène Penders

Wil je meer weten?

We vertellen je graag meer over onze aanpak van het succesvol managen van projecten en programma’s.

Bel ons op 088 266 28 70 Stuur ons een bericht