Vakdag in beeld

Tijdens de KWD Projectmanagement Vakdag van dit jaar hadden wij vier externe sprekers te gast die ons hielpen de dag inhoudelijk te vullen met inspirerende sessies. Wij vroegen de sprekers om de dag samen te vatten en dit is wat zij ons terug gaven.

 

kwd-dion-kotteman“Eindelijk een dag met aandacht voor wat de belangrijkste factor is in projectmanagement: de menselijke factor. Als dat het slagingspercentage van projecten niet omhoog stuwt…….!” 

– Dion Kotteman, Rijks CIO


kwd-hans-mulder“De KWD Vakdag 2014 scoort op Kennis (Willen Delen) en Kunnen (Willen & Durven) een dikke 10, kortom een aanrader voor iedereen die zich wil (blijven) professionaliseren op het gebied van projectresultaat.”

– prof. lec. dr. Hans Mulder, onderzoeker, adviseur, mediator  


kwd-sander-wieringa“Ik was verrast door de grote opkomst. KWD voorziet duidelijk in een grote behoefte aan kennisgaring over beter projectmanagement. In mijn workshops over projectcommunicatie merkte ik dat projectmanagers goed beseffen dat persoonlijker contacten en directere informatie-uitwisseling gewenst zijn. Volgens mij gaan ze wel wat doen met de adviezen.”

– Sander Wieringa, mediatrainer


kwd-gyuri-vergouw“Met bijzonder veel plezier heb ik op de KWD klantenvakdag twee workshops mogen faciliteren. Als je als KWD organisatie de zaken zo goed op orde hebt als op de eigen dag voor de klanten, dan kan het niet anders dan dat dit ook het geval is bij de voor diezelfde klanten uitgevoerde opdrachten.” “De KWD klantenvakdag 2014 bleek een professioneel en tegelijkertijd warm georganiseerde bijeenkomst te zijn, waar ik met bijzonder veel plezier deel van heb mogen uitmaken. De smetteloze uitvoering van de dag laat zien hoe professioneel de KWD benadering van projectmanagement is, in woord en daad.” 

– Gyuri Vergouw, consultant, Professor Penalty 


Beeldverslag

Blogdetails

27-11-2014
Blog
  • Dennis Barendse

    Senior Projectmanager

    Een resultaatgerichte en gedreven projectmanager die pragmatisch en nuchter van insteek is. Offshoring trajecten en Agile projecten, vooral in de financiele dienstverlening, maken deel uit van zijn ruime ervaring. Vergeet nooit de mens achter de projectmedewerker en schakelt op alle managementniveaus.

    Meer over Dennis Barendse

  • Dennis Barendse

Wil je meer weten?

We vertellen je graag meer over onze aanpak van het succesvol managen van projecten en programma’s.

Bel ons op 088 266 28 70 Stuur ons een bericht