Een project management app?

Al surfend door de digitale winkels van Apple en Android trof ik de schappen “Projectmanagement” bijkans leeg aan. In de reële wereld is dat een teken dat het product ontzettend goed loopt, of dat het voorraadbeheer van de winkelier niet op orde is. Maar in de virtuele wereld betekent dit dat er een gat in de markt is! 

 

Terwijl het aantal projectmanagement-checklists legio is en het aantal Projectmanagement-trainingen jaarlijks verdubbelt met kreten als “schrijf NU in, nog maar enkele plaatsen beschikbaar”, is ons online gereedschapskistje leeg…..

columnarjan201412Met de lancering van de KWD PM app reiken we jou als projectactor – of je nu projectmanager, opdrachtgever, senior user of supplier, teamlid of beoogd gebruiker van een project bent – een gereedschapskist met een eerste hamer en schroevendraaier aan, waar je je voordeel mee kunt doen.

Al jaren schrijven we vanuit KWD artikelen en boeken over het vakgebied, bedoeld om kennis over het vakgebied te ontwikkelen en te delen in onze contacten met vakgenoten en (potentiële) opdrachtgevers. Met artikelen en boeken is dat een passieve vorm. We reiken algemene kennis aan die niet direct gelikt kan worden aan een lopend project of vraagstuk.

Met het beschikbaar stellen van de KWD PM app beogen we een stapje verder te gaan: we willen onze kennis ontsluiten en actief toepasbaar maken op concrete vraagstukken, projecten of situaties.

We horen graag van jou, als gebruiker, hoe deze hamer en schroevendraaier in de praktijk bevallen.

Daarbij weten we heel goed, dat we er nog lang niet zijn. Dus horen we ook graag, wat de twee volgende gereedschappen zijn die we voor jou in ons gereedschapskistje moeten stoppen. En, uiteraard zijn suggesties voor nieuwe boekjes ook van harte welkom.

Want, Kennis Willen Delen blijft ons motto!

Blogdetails

16-12-2014
Column
  • Arjan Jonker

    Senior Project- en Programmamanager

    Brengt activiteiten op gang, versnelt waar nodig en plaatst problemen in een breder kader. Analyseert hoofd- en bijzaken snel en trefzeker, heeft inhoudelijk én bestuurlijk overzicht. Sterke resultaatgerichtheid met een flexibele instelling die niet ontmoedigd raakt bij tegenslag.

    Meer over Arjan Jonker

  • Arjan Jonker

Wil je meer weten?

We vertellen je graag meer over onze aanpak van het succesvol managen van projecten en programma’s.

Bel ons op 088 266 28 70 Stuur ons een bericht