IPMA Projectmanagement Parade 2103

Tijdens de IPMA Projectmanagement Parade 2013 staat centraal op welke manier de Projectmanager (extra) impact geeft aan zijn Project. Ben je een projectmanager die technocratisch een opdracht uitvoert waarbij je vooral stuurt op tijd en geld? Of ben je een projectmanager die zich een volwaardig gesprekspartner toont van de opdrachtgever, en zich als leider opstelt om een project tot een succes te maken.

 

Als sponsor van de IPMA is KWD Resultaatmanagement ook dit jaar weer actief betrokken bij de organisatie van de Projectmanagement Parade. Eugène Penders, senior Projectmanager KWD, is actief lid van het organisatiecomité van de IPMA Parade. Kees Hopman, eveneens senior projectmanager KWD, verzorgt in samenwerking met Marieke Schoenmaker een workshop. Uiteraard is KWD Resultaatmanagement met een stand aanwezig tijdens de IPMA Parade, om geïnteresseerden in Projectmanagers met Impact te ontmoeten.

De IPMA Parade 2013 vindt plaats op 23 april 2013 in het NBC te Nieuwegein. Voor aanmeldingen en meer informatie over de IPMA Parade 2013: www.projectmanagementparade.nl.

Blogdetails

11-03-2013
Blog
  • Dennis Barendse

    Senior Projectmanager

    Een resultaatgerichte en gedreven projectmanager die pragmatisch en nuchter van insteek is. Offshoring trajecten en Agile projecten, vooral in de financiele dienstverlening, maken deel uit van zijn ruime ervaring. Vergeet nooit de mens achter de projectmedewerker en schakelt op alle managementniveaus.

    Meer over Dennis Barendse

  • Dennis Barendse

Wil je meer weten?

We vertellen je graag meer over onze aanpak van het succesvol managen van projecten en programma’s.

Bel ons op 088 266 28 70 Stuur ons een bericht