KWD verlengt sponsorcontract met IPMA-NL

Woensdag 21 november 2012 is tijdens het IPMA-NL Jaarcongres de sponsorovereenkomst tussen KWD Resultaatmanagement en IPMA-NL getekend. Dit gebeurde in de stand van KWD. Namens KWD Resultaatmanagement tekende directeur Arjan Jonker de overeenkomst. Penningmeester Fred Bons deed dit namens IPMA-NL.

  • 24-11-2012
  • Blog

Deze overeenkomst is een verlenging van de vorige die dit najaar eindigde. Daarmee is IPMA-NL bijzonder verheugd omdat KWD een uitstekende partner is, vooral  als het gaat om het realiseren van het beleid voor de komende jaren waarin IPMA-NL mikt op een sterke groei. Voor KWD betekent dit een verdere voortzetting van de steun voor de ontwikkeling van het vakgebied.

IPMA-NL is de Nederlands afdeling van de International Project Management Association. De vereniging zet zich in voor de verdere ontwikkeling van het vakgebied projectmanagement.

Meer informatie over IPMA-NL zie: www.ipma-nl.nl

  • Arjan Jonker

    Senior Project- en Programmamanager

    Brengt activiteiten op gang, versnelt waar nodig en plaatst problemen in een breder kader. Analyseert hoofd- en bijzaken snel en trefzeker, heeft inhoudelijk én bestuurlijk overzicht. Sterke resultaatgerichtheid met een flexibele instelling die niet ontmoedigd raakt bij tegenslag.

    Meer over Arjan Jonker

  • Arjan Jonker

Wil je meer weten?

We vertellen je graag meer over onze aanpak van het succesvol managen van projecten en programma’s.

Bel ons op 030 – 600 47 79 Stuur ons een bericht