Wim de Gier

Wim is een energieke en positief ingestelde programmamanager. Hij heeft jarenlange ervaring in het managen van complexe internationale projecten en programma’s. Voelt zich op zijn gemak als het echt spannend wordt en kan ook dan  projectteams laten excelleren. Hij schroomt niet om duidelijke keuzes te maken. Begrijpt daarnaast welke mensen van belang zijn voor het slagen van zijn project, zowel binnen als buiten de projectorganisatie. Wim weet mensen te verbinden en is zijn element als hij gezamenlijk projecten succesvol op kan leveren.

 

Embracing Risks to Grow!

Wim houdt van de lucht om daar zijn twee grote passies, Parachutespringen en Deltavliegen, uit te voeren. Op vele plaatsen over de hele wereld geniet hij van deze uitdagende sporten. Het gevoel van totale vrijheid en helemaal in het hier en nu zijn trekt hem het meeste aan. Eén zijn met de natuur, op zoek naar goede thermiek, ontelbare keuzes maken, uren in de lucht blijven, in vrije val boven b.v. de Pyramides van Egypte of de Blue Hole bij Belize maakt Wim echt gelukkig.

De bewuste en gecalculeerde risico’s die Wim daarbij neemt, brengen hem op plekken waar hij anders nooit zou kunnen komen. Tegelijk met honderden andere parachutisten rennen uit 4 Hercules boven Thailand of vliegen vanaf een berg boven het strand van Rio de Janeiro. Vooraf goed nadenken over de mogelijke risico’s en onderweg deze regelmatig tegen het licht houden.

Deze houding, risico’s niet uit de weg gaan, maar juist om weten te buigen naar een acceptabel niveau, draagt ook in zijn werkhouding bij tot een beter projectresultaat. Indien je vanuit het kijken naar mogelijkheden naar een project of situatie kijkt, kom je veel verder is zijn ervaring.

www.wimdegier.nl

Volg Wim de Gier