Wendell Grauf

Enthousiaste en pragmatische projectmanager met een jarenlange ervaring om complexe projecten organisaties tot succes te brengen. Bezit goede communicatieve vaardigheden en een sterk analytisch vermogen. Kenmerkt zich door een gedreven instelling. Gaat graag op een constructieve wijze de samenwerking aan met stakeholders.

 

De marathon als project

Wendell trekt graag zijn hardloopschoenen aan, of springt op de racefiets of mountainbike. Doel daarbij is om zijn sportieve grenzen te verleggen. Een langere afstand lopen, een nieuw parcours fietsen. Doelen kiest hij zorgvuldig uit, uitdagend maar ook realistisch. Het maken van een goed plan, dat leidt tot dat doel, is een kunst op zich. Een goede uitvoering van de voorbereiding, omgaan met tegenslagen, is essentieel voor het goed voltooien van een marathon. En elke marathon is weer anders. Een ander parcours, andere weersomstandigheden, andere onvoorziene gebeurtenissen.
In projecten is het niet anders. De kunst van goed project management is om een helder doel te hebben, vasthoudendheid te tonen en in geval van tegenslag het team bij de hand te nemen en de juiste route naar de finish te bepalen. Dat typeert Wendell als projectmanager.