Siu Luc

Siu is een proactieve projectmanager die weet te anticiperen op veranderingen. Siu heeft werkervaring opgedaan in onder andere de financiële sector, het vastgoed en bij de overheid waarbij hij de spil is geweest tussen stakeholders en verschillende interne afdelingen. Hij weet zijn team te motiveren en waar nodig strakke planningen en/of afspraken te maken om projecten succesvol te laten verlopen.

 

Doorzettingsvermogen buiten de projecten om

Wanneer je doorzettingsvermogen hebt, heb je het vermogen om je doel te bereiken ondanks tegenslagen. Je zet door om het gestelde resultaat te behalen, je hebt analytisch inzicht, Je bedenkt oplossingen waarmee je snel en gericht op je doel afgaat en zet stappen buiten je comfortzone. Een doorzetter is ook wat Siu typeert als projectmanager, maar ook terugkomt in zijn hobby/sport boksen.
Siu is sinds 2015 begonnen met boksen en is in de boksschool letterlijk en figuurlijk ‘niet weg te slaan’. Dit doet hij dit 3 keer per week. Wat Siu zo leuk vindt aan bokstrainingen is het beheersen van technieken, intensief bezig zijn en het opfrissen van zijn geheugen door lange stootcombinaties te onthouden. Boksen in zijn vrijetijd houd hem dan ook scherp en fit tijdens zijn werkzaamheden als projectmanager.
Zijn andere hobby is reizen, maar voornamelijk door Azië. Siu is echt een fijnproever als het komt op streetfood van verschillende aziatische landen. Hij heeft inmiddels de meerderheid van alle Zuidoost-Aziatische landen afgereisd. Gebieden dat in de toekomst nog op zijn ontdekkingstocht staan zijn Oost-Azië (Korea, Japan etc.) en Centraal-Azië (Kazachstan, Uzbekistan, Tajikstan etc).