Roeland Rustema

Roeland is bezig met zijn eindonderzoek voor zijn masterstudie aan de TU Delft. Zijn onderzoek richt zich op het agile managen van projecten en hoe dit zich verhoudt met de organisatiecontext. Dit onderwerp sluit goed aan bij één van de onderzoekbehoeften binnen KWD. Bovenal kan hij binnen KWD goed gebruik maken van de ruim aanwezige kennis en ervaring op het gebied van project management.

 

Zoeken naar uitdaging

Zijn keuze om zijn afstudeeropdracht bij KWD uit te voeren komt niet helemaal uit de lucht vallen. De waarden binnen KWD als samenwerken en resultaatgerichtheid staan ook bij hem hoog in het vaandel. Dit is onder andere te danken aan zijn werkervaring als genieofficier bij de Luchtmobiele Brigade van de Koninklijke Landmacht. Vanuit deze achtergrond kan hij het belang van samen een opdracht volbrengen goed onderschrijven.

Buiten zijn studie en werk zoekt hij de uitdaging vooral in sporten, of het nou voetbal, boksen, zwemmen of hardlopen is. Ook hierin zoekt hij naar de samenwerking met anderen en daagt hij zichzelf uit om zijn grenzen te verleggen door telkens weer voor het maximale resultaat te gaan.