Rob Develing

Resultaatgerichte, gedreven projectmanager die oog heeft voor het grotere geheel maar ook details op waarde schat. Is ervaren in het managen van projecten in verschillende soorten, internationale, organisaties en maakt zich de cultuur snel eigen. Bezit goede communicatieve vaardigheden, een sterk analytisch vermogen en is een teamspeler die van uitdaging houdt. Door zijn drive en passie voor het vak motiveert hij mensen. 

 

Plannen van je inspanningen

Tijdens het voetbalseizoen staat Rob voornamelijk op het voetbalveld en gedurende de zomermaanden doet hij graag triatlons op korte afstand, waarbij fietsen zijn favoriete onderdeel is. Hierin zoekt Rob bewust een uitdaging, net als in zijn werk, om optimaal te presteren. Ook hier bepalen details voor Rob de waarde. Trainingsgegevens worden uitvoerig gemeten en geanalyseerd. Waar nodig vinden dan aanpassingen plaats om weer een stap verder te komen en richting zijn doel te werken.

Het fietsen beschrijft de waarden waar Rob voor staat als projectmanager bijzonder treffend. Van een gedegen concept, tot het plannen en gestructureerd uitvoeren ervan en uiteindelijk het realiseren van zijn doelen. Met passie, drive en enthousiasme. Als het dan een keer tegenzit, in het geval van bijvoorbeeld een lekke band, dan weet Rob altijd een oplossing te vinden om het gewenste resultaat te behalen. Zijn pragmatische karakter is een eigenschap die ook op de werkvloer goed van pas komt.