Rais Madhar

Rais is een gedreven en ondernemende, jonge professional die kritisch naar complexe projecten kijkt. Hij is van mening dat het realiseren van optimaal project resultaat bereikt wordt door transparantie tussen sleutel actoren en het evalueren van belangrijke project risico's. Tijdens zijn stage bij KWD Resultaat Management hoopt hij samen met senior-managers synergie te creëren op het kennisgebied van projectmanagement, specifiek op het gebied van project risicomanagement.

 

Bestaat er een resultaat zonder risico?!

Rais besteed zijn vrije tijd graag aan het beoefenen van verschillende sporten zoals judo, yoga en calisthenics. In zijn tienerjaren heeft hij met judo op verschillende nationale en internationale evenementen podiumplekken weten te veroveren voor Suriname. Dit resultaat werd vooral bereikt door een grote dosis discipline en doorzettingsvermogen in de voorbereidingsfase. Tijdens de wedstrijden was het vooral de kunst om strategisch de aanvalshouding af te stemmen op de tegenstander en op de juiste momenten toe te slaan. Tegenwoordig stelt hij zich flexibeler op en sport hij vooral om zich samen met anderen te vermaken en zich daarbij te voorzien van een gezonde energiebalans.

Projecten zijn natuurlijk geen wedstrijden, maar Rais herkent wel overlappende eigenschappen. Door deze eigenschappen ook toe te passen als professional is het mogelijk om de essentiële risico’s boven water te halen en af te wegen om vervolgens het gewenste projectresultaat te verwezenlijken.

Volg Rais Madhar