Philip van Tienen

Ervaren project- en verandermanager, heeft veelvoud aan nationale en internationale projecten succesvol gerealiseerd, veelal in een complexe omgeving. Heeft ruime ervaring met standaard pakketimplementaties, stelt hierbij het belang van de opdrachtgever centraal en houdt altijd een onafhankelijke positie ten opzichte van de leverancier.

 

Herpakken en doorgaan

Zijn passie is het met een team toewerken naar een gezamenlijk eindresultaat, weerstanden te doorbreken en verschillende belangen bij elkaar te brengen. Krijgt energie van het motiveren van mensen (binnen en buiten het projectteam) en deze mee te nemen, vooral als dit resultaat minder vanzelfsprekend is.

In zijn vrije tijd speelt Philip graag een ronde golf, op bekend terrein maar ook op vreemde banen, ook in het buitenland. In zijn eenvoud, met een club in zo weinig mogelijk slagen een balletje in een gat slaan, is golf tegelijkertijd een heel complexe sport: de spelvarianten in de baan zijn enorm en vraagt daarom een combinatie van techniek, uithouding, tactiek, focus en samenwerking. Geen ronde is hetzelfde: je zet je route uit, bepaalt je strategie en als het tegenzit ga je door en herpak je jezelf. Eigenschappen die ook goed bruikbaar zijn in projectmanagement, maar ook zeer ontspannend zijn naast het drukke projectleven!

Volg Philip van Tienen

Cases waar Philip van Tienen aan werkte