Petra Entius

Een resultaatgerichte projectmanager met een sterk analytisch en conceptueel vermogen die bewezen heeft lastige projecten te kunnen managen en succesvol af te ronden. Is bedreven in het opstellen en vertalen van strategisch beleid in praktische en haalbare stappen. Beweegt zich makkelijk tussen diverse niveaus in de organisatie. Is de verbindende factor tussen hoger management en (technische) medewerkers met een scherp oog voor mensen en belangen.

 

Muziek

Als 6-jarige ben ik begonnen met het bespelen van een instrument. Naast heel veel plezier, is muziek ook waardevol voor mijn zakelijke carriere. Ik heb ervaren dat je veel “vlieguren” nodig hebt om iets goed te kunnen. Blijven oefenen en doorzetten als iets niet lukt. Muziek maken is ook samenwerken. Luisteren naar een andere interpretatie, observeren en anticiperen op de ander. Openstaan voor feedback en nieuwe technieken leren om beter te worden.

Die muzikale levenslessen gebruik ik dagelijks in mijn werk voor KWD door te proberen, te presteren, te blijven leren en als een echte maestro mijn team te dirigeren naar de beste prestatie.

Volg Petra Entius

Cases waar Petra Entius aan werkte