Pauline Schömbs

Een daadkrachtige en enthousiaste programmamanager met jarenlange IT-ervaring in bestuurlijke organisaties. Ingewikkelde en complexe materie doorziet Pauline snel en weet zij duidelijk en gestructureerd te vertalen naar de organisatie. Ze werkt op een ontspannen manier en maakt met een open instelling en humor graag het verschil om zo samen met haar team het resultaat neer te zetten.

 

Samen, goed voorbereid meer bereiken

Als de tijd het toelaat sport ik het liefst iedere dag. In de sportschool werk ik graag gefocust en doelgericht zodat ik sterker word en op de tennisbaan of het hockeyveld nog meer uit mezelf te halen. Op de foto sta ik met mijn hockeystick omdat ik uiteindelijk kies voor de teamsport: met een groep individuen het maximale bereiken. Als linkerspits ren ik regelmatig heen en weer, en vaak ook zonder bal, slechts ten dienste van het team om zo het gat te trekken of de voorzet te geven zodat een ander het perfect af kan maken.
Uiteindelijk vier je met z’n allen hetzelfde, allerbeste resultaat.

Net als op het veld streef ik er in m’n werk naar om het geheel meer te laten zijn dan slechts de som der delen. Sport en projectmanagement hebben voor mij vele overeenkomsten. Met een duidelijk doel voor ogen, binnen een gegeven tijd, geconfronteerd met vele onbekende variabelen, zoals in de sport een tegenstander of het weer, met z’n allen voor gaan voor de winst. Gefocust, vertrouwend op je eigen kennis en kunde en op elkaar, in een complexe omgeving, werken aan het allerbeste resultaat. Een resultaat dat je alleen haalt als je weet wat er van je verwacht wordt, de afspraken duidelijk zijn en je goed voorbereid aan de klus begint.
En net als in de sport is plezier in dat wat je doet een belangrijke motivator om die extra stap te zetten, waardoor je uiteindelijk scoort.

Volg Pauline Schömbs