Mert Güren

Mert is een projectmanager met een visie, een doel en een sterke focus op resultaat. Een ondernemende jongeman die in korte tijd brede ervaring heeft opgedaan in diverse projectsoorten. Met een sterk analytisch vermogen in combinatie met goede communicatieve vaardigheden is hij in staat om projecten succesvol aan te sturen.

Een echte teamspeler die alles op alles zet voor een duurzaam samenwerkingsverband.

 

 

Vechtersbaas!

Op jonge leeftijd heeft Mert zijn talent en passie voor vechtsporten ontdekt. Deze passie ontstond toen hij op 6-jarige leeftijd begon met Taekwando en is tot op de dag van vandaag nog steeds aanwezig. In de puberteit maakte Mert een uitstap naar een andere uitdaging in de wereld van vechtsport, namelijk Kickboksen. De liefde voor deze sport was inmiddels zo groot geworden bij hem, dat het bijna geen hobby meer te noemen was. Na jaren op hoog niveau gekickbokst te hebben, heeft Mert de handdoek in de ring gegooid om zich te kunnen richten op zijn carrière als Projectmanager.

Vechtsport heeft hem heel veel opgebracht als projectmanager. Als projectmanager is Mert niet uit het veld te slaan. Door zijn doorzettingsvermogen is geen uitdaging hem te groot of te zwaar. De discipline die de vechtsport hem heeft bijgebracht, zorgt ervoor dat hij secuur en correct te werk gaat en met zijn winnaarsmentaliteit is hij altijd gericht op het leveren van kwaliteit.