Kjeld Janssen

Kjeld is een gedreven projectmanager, een mensenmens die geeft om resultaat in harmonie te bereiken. Hij is pragmatisch ingesteld en in staat om in korte tijd de ware behoefte en interne politiek van zijn klant te doorgronden. Kjeld zijn ambitie en motivatie om zich zowel professioneel als persoonlijk te blijven ontwikkelen heeft onder andere geresulteerd in het succesvol afronden van een master Projectmanagement naast zijn baan.

 

Onbekende avonturen

Zowel zakelijk als privé gaat Kjeld het avontuur graag aan door het onbekende op te zoeken. Op mooie reizen combineert hij graag het genieten van de lokale cuisine met het opzoeken van de rust in de natuur. Thuis vindt hij die rust in een landelijk gelegen huis waar hij graag wandelt met zijn hond in de uiterwaarden, en door de handen uit de mouwen te steken voor in van de vele klusjes die altijd in een oud huis te vinden zijn.

Aanpakken is dan ook een woord wat Kjeld typeert. Zijn betrokkenheid is duidelijk terug te zien in zijn proactieve en doordachte aanpak en zijn gerealiseerde successen.

Volg Kjeld Janssen