Jaap Stoppels

Jaap gaat voor wat de klant nodig heeft, niet alleen voor wat de klant vraagt. Hij onderzoekt voortdurend de doelen in open dialoog met de diverse betrokkenen, om die daarna samen te realiseren. Hij is een ervaren projectmanager en als lijnmanager verantwoordelijk geweest voor Functioneel ICT Beheer, backoffice afdelingen en business development. Als promovendus aan de TU Delft doet hij onderzoek naar het functioneren van stuurgroepen. Deze veelzijdige achtergrond helpt hem om de belangen van alle betrokkenen bij het project goed te kunnen behartigen.

 

Voortdurend blijven leren

De jeugddroom van Jaap was om timmerman worden: Met je handen iets maken dat functioneel, mooi en duurzaam is. Dat heeft doorgewerkt in zijn huidige vrije-tijd-besteding: eerst het verbouwen van zijn woning en nu onderhoud en restauratie van zijn "youngtimer" automobiel. Recent volgde hij daarvoor een cursus lassen en hij zoekt nu in zijn kennissenkring naar projecten om dat toe te passen.

De drive en inzet die Jaap gebruikt om thuis nieuwe technieken en vaardigheden te beheersen, zet hij ook in bij de projecten bij KDW. Hoe complexer en hoe meer disciplines er bij projecten betrokken zijn, hoe leuker het voor Jaap wordt.

Volg Jaap Stoppels