Ferdy Meijboom

Ferdy is een zeer ervaren project-, programma- en lijnmanager, sterk in het vertalen van business ambitie naar concrete lange en korte termijn plannen en in het daadwerkelijk realiseren daarvan. Bruggenbouwer tussen business en ICT met een sterke focus op beheersbaarheid, optimalisatie en kostenbesparingen. Is in staat om mensen in beweging te krijgen en blijvende verandering te realiseren.

 

Bouwen vanuit vertrouwen

Ferdy besteedt veel vrije tijd aan zijn woonboerderij waar altijd wel iets te doen is. En of het nou gaat om het onderhoud aan zijn houtsingel of de honden die hij en zijn echtgenote hebben, parallellen met zijn werk als projectmanager zijn er genoeg. Onderhoud wordt planmatig uitgevoerd en af en toe moet rigoureus teruggesnoeid worden om goede resultaten te behalen.

De honden zijn veelal afdankertjes, een aantal mishandeld en over het algemeen geldt: ze hebben de tijd nodig om tot rust te komen en het vertrouwen terug te krijgen maar als dat dan lukt is het resultaat fantastisch. En ook daarin ziet Ferdy overeenkomsten met projecten: vertrouwen creëren of herstellen en ruimte, rust en regelmaat zijn factoren die daarin van belang zijn.

Volg Ferdy Meijboom