Erik Ruijs

Manager met brede ervaring in diverse projecten binnen grote organisaties. Gedreven persoonlijkheid met een hoog commitment en een kritisch oog voor detail. In staat om complexe en chaotische situaties terug te brengen tot duidelijke lijnen en structuren. Teamspeler en teambuilder die sterk resultaat gericht is. Goed gevoel voor politieke verhoudingen.

 

Ontdekkingstochten

In mijn vrije tijd ben ik gek op reizen. Als het kan avontuurlijk zoals met mijn gezin in een 4-wheel drive door Namibië en Botswana. Samenwerken, problemen oplossen en omgaan met de omstandigheden zijn dan de belangrijkste aspecten. Zeker als je vast komt te zitten en samen de nacht in het wildpark moet doorbrengen. Andere voorbeelden zijn fietsen in Arizona van Phoenix naar de Grand Canyon of een trektocht door Europa met de vouwwagen.

De kaarten die je op de foto ziet staan voor de kortste, de mooiste of de veiligste weg kiezen naar het doel. Een kaart geeft ook de mogelijkheid om de kleine weggetjes te kiezen en op ontdekkingstocht te gaan. Net als bij projecten die in zwaar weer zitten. Je moet in beweging komen, dan pas kan je bijsturen. Samen ga je dan op ontdekkingsreis op weg naar het doel.

Volg Erik Ruijs