Brigitte Gommers

Een ervaren project manager, is in staat vanuit de bedrijfsprocessen te denken, deze te doorgronden en begrijpt de impact van beslissingen op zowel processen als organisatie. Analytisch sterk, neemt de stuurgroep en sponsor mee in het proces, zodat er gestuurd kan worden op die punten waar het nodig is. Resultaat gericht met een flexibele instelling, het vertrouwen om de gebaande paden te verlaten, altijd met het projectdoel voor ogen, en aandacht voor de mens.

 

Route naar Resultaat

Een nieuwe weg vind ik een avontuur, een onbekend pad, de verassing van het volgende uitzicht. De afgelopen jaren heb ik vaak mijn loopschoenen aangetrokken, met als doel een marathon. In september 2021 liep ik 600 km solo door Toscane naar Rome, ik heb genoten van het onderweg zijn en de ontmoetingen. Volharding horen erbij om vervolgens te kunnen genieten van het bereikte resultaat. De kunst van project management is het definiëren van het doel en het vinden van de weg ernaar toe. Onderweg kan het spannend worden, en soms zit het tegen, op die momenten ben ik er om met het team de juiste route te bepalen en de eindstreep te bereiken.

In september ga ik weer wandelen, bestemming onbekend, ik kijk alvast uit naar wisselende landschappen en toevallige ontmoetingen.

Neem contact op

Stuur een e-mail

Volg Brigitte Gommers