Brigitte Gommers

Een ervaren project manager, is in staat vanuit de bedrijfsprocessen te denken, deze te doorgronden en begrijpt de impact van beslissingen op zowel processen als organisatie. Analytisch sterk, neemt de stuurgroep en sponsor mee in het proces, zodat er gestuurd kan worden op die punten waar het nodig is. Resultaat gericht met een flexibele instelling, het vertrouwen om de gebaande paden te verlaten, altijd met het project doel voor ogen, en aandacht voor de mens.

 

Route naar Resultaat

Ik geniet van het onderweg zijn; heb daarbij altijd een doel voor ogen. Een nieuwe weg vind ik een avontuur, een onbekend pad, de verassing van het volgende uitzicht. De afgelopen jaren heb ik vaak mijn loopschoenen aangetrokken, met als doel een marathon. Volharding horen erbij om vervolgens te kunnen genieten van het bereikte resultaat. De kunst van project management is het definiëren van het doel en het vinden van de weg ernaar toe. Onderweg kan het spannend worden, en soms zit het tegen, op die momenten ben ik er om met het team de juiste route te bepalen en de eindstreep te bereiken.

Dit jaar ga ik op weg naar Rome en kijk uit naar veranderende landschappen en toevallige ontmoetingen. Naast het wandelen krijg ik inspiratie en energie van mijn drie kinderen, hardlopen, fietsen en regelmatig iets doen wat ik nooit eerder deed.

Neem contact op

Stuur een e-mail

Volg Brigitte Gommers