Bas van der Meijden

Bas is een sterk resultaatgedreven en doelgerichte projectmanager met uitgebreide projectmanagementervaring in onder andere applicatieontwikkeling en -implementatie. Hij vertaalt complexe vraagstukken naar praktische en gedragen oplossingen. Hij heeft een goed ontwikkeld gevoel voor de (politieke) omgeving en kan, met behoud van relaties, alle projectactoren op één lijn krijgen. Hij zorgt er voor dat de gestelde doelen realistisch worden geformuleerd en gehaald.

 

Olympische ambities

Het werken bij KWD wordt door Bas gecombineerd met een Olympische ambitie. Bas blijkt niet alleen talent te hebben voor het managen van projecten, maar ook voor het fluiten van beachvolleybal. Inmiddels is Bas actief geweest op 2 Wereld Kampioenschappen (waaronder 1x de finale) en 4 Europese Kampioenschappen (waaronder 1x de finale). In 2020 hoopt hij zijn Olympische droom te realiseren tijdens de Olympische Spelen in Tokyo.

De drive en inzet die Bas gebruikt om zijn Olympische ambitie waar te maken gebruikt Bas ook in zijn projecten. Met toewijding en inzet werkt hij aan het realiseren van het gewenste projectresultaat.

Volg Bas van der Meijden

Cases waar Bas van der Meijden aan werkte

ITs2020

Stadgenoot

ITs2020

Bekijk case
  • ERP implementatie
  • Maatschappelijke dienstverlening