Bas Schreuders

Bas is een gedreven en pragmatische programma- en project manager met meer dan 30 jaar ervaring. Hij is betrokken geweest bij vele grote projecten in binnen- en buitenland in nagenoeg alle branches en sectoren. Daarnaast heeft hij ook als interim manager een groot aantal opdrachten uitgevoerd en beschikt dan ook over uitstekende lijn management vaardigheden. Hij heeft een goed inzicht in verschillende culturen, onderkent politieke signalen en is dan ook goed in staat om resultaten te behalen.
 

Golf

Bas is een sportliefhebber met een grote passie voor golf. Net zoals bij het succesvol uitvoeren van projecten gaat het ook bij golf om het realiseren van je doelstelling als je een wedstrijd speelt. Techniek is van belang en zal voortdurend op getraind moeten worden zoals de echte pro's dat ook doen. Belangrijk is ook het "course management": hoe ga je om met specifieke spelsituaties, veranderende weersomstandigheden of ballen met een slechte ligging die het resultaat negatief kunnen beïnvloeden?

Een zeer belangrijk aspect van zowel golf als projectmanagement is de mentale kant. Wat doe je als het allemaal tegenzit of als het ogenschijnlijk te gemakkelijk gaat. Door zaken in het juiste perspectief te plaatsen ontstaan er realistische verwachtingen met een daarbij behorend resultaat

Volg Bas Schreuders