Anouk Aarbodem

Anouk is een resultaatgerichte doorzetter met een duidelijk doel voor ogen bij haar projecten. Ze ziet het als een uitdaging om het “ onhaalbare tot haalbaar te maken”. Met haar organisatorisch talent zet ze de weg naar het resultaat om in een planning met werkzaamheden en afhankelijkheden. Ze vindt daarin snel de samenhang en kan problemen voor zijn.

 

Doelgerichte balans

Ook prive ziet Anouk het als een uitdaging om door middel van plannen, organiseren en structureren alles in goede banen te leiden thuis. In een gezin met man en 3 kids die van sport en activiteiten houden komt dit goed van pas. Er zijn er altijd organisatorische uitdagingen en zaken die handiger, beter of efficiënter kunnen. Dit enthousiasme heeft geleid tot een cursus Professional Organizer en Budgetcoach, gewoon omdat het leuk is.

Anouk sport zelf ook veel en graag in haar vrije tijd, hierin vindt ze continu een manier om zichzelf uit te blijven dagen en resultaten neer te zetten door goed te organiseren kan ze hier voldoende ruimte voor vrij maken. Doelgericht bezig zijn met de juiste balans tussen werk en privé is oke.

Volg Anouk Aarbodem