Rutger Fuchten

Rutger is een praktisch ingestelde hands-on all round project- en/of programmamanager met ruime ervaring in lijnmanagement. Ambitieus en doortastend weet Rutger Business en IT te verbinden door de juiste stakeholders te koppelen, begeleiden en de juiste taal te laten spreken. Ervaren in change management van een afdeling en in het implementeren van software. Rutger zet talent in de juiste positie en weet zo resultaat te boeken!

 

Lets Go!

Lets Go! Typeert Rutger als persoon in zowel werkverband als persoonlijk. Niet dralen, gewoon doen! Een grote dosis energie, een grote interesse en vooral alles leuk vinden, dat typeert Rutger.
Hardlopen en tennis zijn de sporten die Rutger actief en intensief beoefend. Daarnaast coach hij al een aantal jaren het hockeyteam van zijn dochters, speelt nu en dan Padel en golft op zijn tijd. Rutger is een echte allrounder.
De activiteiten typeren ook hoe Rutger naar projecten maar ook lijnmanagement kijkt. Iedere sport, iedere activiteit vraagt een ander tempo en een andere inspanning. Ook bij projecten kent ieder project en daarbinnen iedere fase zijn eigen tempo, bij te stellen naar de overall doelstelling. Hands-on, praktisch en ambitieuze leider met oog voor de ander!