Brigitte Gommers

Bas van der Meijden

Een ervaren project manager, is in staat vanuit de bedrijfsprocessen te denken, deze te doorgronden en begrijpt de impact van beslissingen op zowel processen als organisatie. Analytisch sterk, neemt de stuurgroep en sponsor mee in het proces, zodat er gestuurd kan worden op die punten waar het nodig is. Resultaat gericht met een flexibele instelling, het vertrouwen om de gebaande …

Wim Wennekes

Bas van der Meijden

Gedreven en breed inzetbare ICT-programmamanager, die pragmatisch en in heldere bewoording met opdrachtgevers en teams doelstellingen definieert en resultaten verwezenlijkt, van initiatiefase tot nazorg. Als Technische Bedrijfskundige en Informaticus is Wim gespecialiseerd in datamanagement, datastrategierealisatie en cloudmigraties. Met ruim 25 jaar ICT-management ervaring binnen grote organisaties brengt hij de belangen van business, IT en leveranciers samen.

Dirk-Jan Peters

Bas van der Meijden

Dirk-Jan houdt van actie en is een resultaatgerichte projectmanager. Hij combineert IT kennis met project management en business doelen, en is daardoor goed in staat om met verschillende stakeholders af te stemmen. Hij weet gemêleerde teams van consultants, gebruikers en technische staf te motiveren om het geplande eindresultaat te behalen.

Frederik Lindenaar

Bas van der Meijden

Frederik werkt op het snijvlak van business en IT als programma-, project- en interimmanager. Is een zelfstarter die de brug slaat tussen organisatie en techniek om resultaten voor de klant te boeken. Heeft vele jaren ervaring bij zowel grote internationale als kleinere organisaties en krijgt energie om lastige trajecten succesvol weer op de rails te krijgen (en te houden).

Wim de Gier

Bas van der Meijden

Wim is een energieke en positief ingestelde programmamanager. Hij heeft jarenlange ervaring in het managen van complexe internationale projecten en programma’s. Voelt zich op zijn gemak als het echt spannend wordt en kan ook dan  projectteams laten excelleren. Hij schroomt niet om duidelijke keuzes te maken. Begrijpt daarnaast welke mensen van belang zijn voor het slagen van zijn project, zowel …

Mignon Maissan

Bas van der Meijden

Gedreven projectmanager met een duidelijke doelstelling. Mignon is resultaatgericht, maar heeft daarbij ook altijd oog voor haar omgeving. Ze is bewezen succesvol op het snijvlak tussen de commerciële organisatie, de operationele organisatie en ICT. Analytisch, doortastend, verbindend en pragmatisch wordt gezocht naar de kern van de problematiek om zo te komen tot een realistische oplossing.

Barry Peters

Bas van der Meijden

Barry is een ervaren programma manager die business en IT verbindt. Hij is verantwoordelijk geweest voor de wereldwijde uitrol van applicaties, systeem migraties, software ontwikkeling en (des)integraties van bedrijfsonderdelen. Barry heeft moeizaam lopende programma’s tot een goed einde gebracht door teams weer enthousiast te maken en stapsgewijs naar het doel te leiden. Hij heeft ruime ervaring in Agile project management …

Bart Molendijk

Bas van der Meijden

Bart is als ervaren projectmanager een belangrijke link tussen de business en ICT. Je kunt alleen de schakel tussen techniek en business zijn, als je in beide werelden oprecht geïnteresseerd bent. De sterke punten van Bart zijn z´n vakmanschap en vermogen positief kritisch te zijn. Daarnaast is hij pragmatisch en resultaatgericht en laat zich niet snel ontmoedigen.

Sabine Coumans

Bas van der Meijden

Gedreven en pragmatische projectmanager met een sterke focus op resultaat. Is besluitvaardig, bezit goede communicatieve vaardigheden en een sterk analytisch vermogen. Haar stijl is empathisch en verbindend, zij is ervan overtuigd dat mensen het beste functioneren in een open klimaat met duidelijke doelstellingen. Is enthousiast, heeft een open en betrokken houding en weet hierdoor haar omgeving te motiveren.