Roland de Munk

Bas van der Meijden

Businessvalue creëren door IT vindt Roland de Munk fascinerend. Hij krijgt energie door met een team met een uitdaging aan de slag te gaan en te zorgen dat de focus op het resultaat blijft zonder het plezier te verliezen. Ook projecten die een boost nodig hebben omdat ze vastgelopen zijn, zijn bij hem in goeie handen.

Anouk Aarbodem

Bas van der Meijden

Anouk is een resultaatgerichte doorzetter met een duidelijk doel voor ogen bij haar projecten. Ze ziet het als een uitdaging om het “ onhaalbare tot haalbaar te maken”. Met haar organisatorisch talent zet ze de weg naar het resultaat om in een planning met werkzaamheden en afhankelijkheden. Ze vindt daarin snel de samenhang en kan problemen voor zijn.

Bart Molendijk

Bas van der Meijden

Bart is als ervaren projectmanager een belangrijke link tussen de business en ICT. Je kunt alleen de schakel tussen techniek en business zijn, als je in beide werelden oprecht geïnteresseerd bent. De sterke punten van Bart zijn z´n vakmanschap en vermogen positief kritisch te zijn. Daarnaast is hij pragmatisch en resultaatgericht en laat zich niet snel ontmoedigen.

Pauline Schömbs

Bas van der Meijden

Een daadkrachtige en enthousiaste programmamanager met jarenlange IT-ervaring in bestuurlijke organisaties. Ingewikkelde en complexe materie doorziet Pauline snel en weet zij duidelijk en gestructureerd te vertalen naar de organisatie. Ze werkt op een ontspannen manier en maakt met een open instelling en humor graag het verschil om zo samen met haar team het resultaat neer te zetten.

Philip van Tienen

Bas van der Meijden

Ervaren project- en verandermanager, heeft veelvoud aan nationale en internationale projecten succesvol gerealiseerd, veelal in een complexe omgeving. Heeft ruime ervaring met standaard pakketimplementaties, stelt hierbij het belang van de opdrachtgever centraal en houdt altijd een onafhankelijke positie ten opzichte van de leverancier.

Sabine Coumans

Bas van der Meijden

Gedreven en pragmatische projectmanager met een sterke focus op resultaat. Is besluitvaardig, bezit goede communicatieve vaardigheden en een sterk analytisch vermogen. Haar stijl is empathisch en verbindend, zij is ervan overtuigd dat mensen het beste functioneren in een open klimaat met duidelijke doelstellingen. Is enthousiast, heeft een open en betrokken houding en weet hierdoor haar omgeving te motiveren. 

Rob Develing

Bas van der Meijden

Resultaatgerichte, gedreven projectmanager die oog heeft voor het grotere geheel maar ook details op waarde schat. Is ervaren in het managen van projecten in verschillende soorten, internationale, organisaties en maakt zich de cultuur snel eigen. Bezit goede communicatieve vaardigheden, een sterk analytisch vermogen en is een teamspeler die van uitdaging houdt. Door zijn drive en passie voor het vak motiveert hij …

Ronald Luijer

Bas van der Meijden

Daadkrachtig en resultaatgericht projectmanager. Veel ervaring met reorganisaties en veranderingen. Begrijpt en doorziet de impact van projecten voor groepen en individuen binnen organisaties. Anticipeert op signalen en behoudt rust en overzicht in tijden van crisis. Sterk in het doorgronden van processen, werkwijzen en het verbeterpotentieel binnen organisaties. Een manager die zelf het belang van ICT heeft ervaren binnen onderwijs en …

Jos van der Heijden

Bas van der Meijden

Jos is een resultaatgerichte Programma- en Projectmanager. Hij heeft altijd het resultaat voor ogen en werkt vanuit inhoudelijke IT en proces-kennis. Hij weet de belangen van stakeholders te verenigen in vaak politiek lastige omgevingen.