Siu Luc

martinar

Siu is een proactieve projectmanager die weet te anticiperen op veranderingen. Siu heeft werkervaring opgedaan in onder andere de financiële sector, het vastgoed en bij de overheid waarbij hij de spil is geweest tussen stakeholders en verschillende interne afdelingen. Hij weet zijn team te motiveren en waar nodig strakke planningen en/of afspraken te maken om projecten succesvol te laten verlopen.

Wendell Grauf

martinar

Enthousiaste en pragmatische projectmanager met een jarenlange ervaring om complexe projecten organisaties tot succes te brengen. Bezit goede communicatieve vaardigheden en een sterk analytisch vermogen. Kenmerkt zich door een gedreven instelling. Gaat graag op een constructieve wijze de samenwerking aan met stakeholders.

Koen van Lochem

martinar

Enthousiaste, pragmatische resultaatgerichte manager die passende oplossingen creëert bij project uitdagingen. Betrekt hierbij de juiste mensen om de resultaten te realiseren met een hands-on mentaliteit. Kijkt naar de kwaliteiten en interesses van het team en omgeving hoe iets sneller, makkelijker en of betrouwbaarder kan bij zijn projecten.

Rolf van den Berg

martinar

Leergierige afstudeerder met een brede interesse. Heeft een bachelor in Civiele Techniek van de TU Delft op zak en wil nu alles weten op het gebied van projectmanagement. Rolf doet momenteel zijn masteronderzoek over karakteristieken van stuurgroepleden onder de vlag van KWD-er Jaap Stoppels, die op zijn beurt als promovendus aan de TU Delft studeert.

Hein Boersma

martinar

Pragmatische zelf startende projectmanager met ruime ervaring op het gebied van programma-, businessunit- en IT management. Bedrijfskundig onderlegd en een goede communicator die zorgt voor aansluiting van IT en business. Geïnteresseerd in processen en altijd in om voorstellen te doen waarmee middels IT technologie business issues kunnen worden weggenomen. Staat voor zijn taak en neemt eigenaarschap van begin tot eind. …

Lianne La Rose

martinar

Lianne La Rose is een enthousiaste, leergierige en resultaatgerichte projectmanager. Zij heeft ruim 10 jaar ervaring als projectmanager. Een echte hands-on mentaliteit omschrijft haar het best. Open en eerlijk communiceren om zo gezamenlijk tot het doel te komen. Continue toetsen of de werkzaamheden bijdragen aan het resultaat en goed hoofd en bijzaken scheiden om zo de voortgang te behouden.

Floris van den Biggelaar

Dennis Barendse

Floris’ expertise zijn special transformations: grootschalige transformaties die hij gezamenlijk vormgeeft en versnelt, zowel de digitale als de organisatiekundige component. Doelgericht implementeert hij innovatieve business modellen en de ondersteunende operating modellen, in sterk gereguleerde industrieën waaronder consumer goods, high-tech, life sciences en oil & gas, maar ook in scale ups. Tot zijn resultaten behoren 6 carve outs/divestments met global greenfield implementations …

Angelique Moos

martinar

Een resultaat en mensgerichte projectmanager , die mensen weet te motiveren met haar doorzettingsvermogen. Werkt gestructureerd toe naar het gewenste eindresultaat zonder de belangen uit het oog te verliezen. Ook wanneer de druk hoog oploopt blijft ze rustig en efficiënt, waardoor ze ervaren wordt als stabiele factor in het team. Vanuit haar open en vertrouwenwekkende houding weet zij draagvlak te …

Peter van Dongen

Ferdy Meijboom

Ondernemende, verbindende en resultaatgerichte manager die effectief werkt. Met zijn sterk analytische vermogen, krijgt hij snel inzicht in nieuwe informatie om daar logische conclusies uit te trekken en deze te delen met zijn omgeving.  Als bruggenbouwer zorgt hij voor afspraken en structuur. Zijn Agile mindset focust zich op het ontwikkelen van waardevolle resultaten voor mensen en organisaties.