Chelsea Room

martinar

Chelsea is een proactieve projectmanager, die met analyserend en analytisch vermogen in complexe en onrustige situaties rust weet te creëren en logische verbanden kan leggen. Zij weet mensen te motiveren door haar enthousiasme en positieve benadering, zonder het doel van het project uit het oog te verliezen. Door open en eerlijke communicatie is zij in staat gewenste resultaten te bereiken.

Mert Güren

martinar

Mert is een projectmanager met een visie, een doel en een sterke focus op resultaat. Een ondernemende jongeman die in korte tijd brede ervaring heeft opgedaan in diverse projectsoorten. Met een sterk analytisch vermogen in combinatie met goede communicatieve vaardigheden is hij in staat om projecten succesvol aan te sturen. Een echte teamspeler die alles op alles zet voor een …

Inge Ringeling

martinar

Inge is een standvastig en tegelijk toegankelijk projectleider met veel ervaring in het werken in internationale en dynamische omgevingen. Inge zorgt met gestructureerde, sociale en punctuele aanpak voor het halen van de projectdoelen. Als recent afgestudeerde aan de Peking University School of Business combineert Inge internationale ervaring, inzicht in andere culturen met een resultaatgerichte aanpak.

Marcel Geraads

martinar

Een ervaren project, programma en lijnmanager. Ruim 30 jaar ervaring vanuit diverse rollen in profit en non-profit organisaties. Marcel heeft veel ervaring met het werken op het snijvlak van bestuur, organisatie en techniek en weet teams succesvol te leiden naar een resultaat. Hij kan goed luisteren en weet anderen te inspireren en mee te nemen in de gewenste verandering.

Siu Luc

martinar

Siu is een proactieve projectmanager die weet te anticiperen op veranderingen. Siu heeft werkervaring opgedaan in onder andere de financiële sector, het vastgoed en bij de overheid waarbij hij de spil is geweest tussen stakeholders en verschillende interne afdelingen. Hij weet zijn team te motiveren en waar nodig strakke planningen en/of afspraken te maken om projecten succesvol te laten verlopen.

Wendell Grauf

martinar

Enthousiaste en pragmatische projectmanager met een jarenlange ervaring om complexe projecten organisaties tot succes te brengen. Bezit goede communicatieve vaardigheden en een sterk analytisch vermogen. Kenmerkt zich door een gedreven instelling. Gaat graag op een constructieve wijze de samenwerking aan met stakeholders.

Koen van Lochem

martinar

Enthousiaste, pragmatische resultaatgerichte manager die passende oplossingen creëert bij project uitdagingen. Betrekt hierbij de juiste mensen om de resultaten te realiseren met een hands-on mentaliteit. Kijkt naar de kwaliteiten en interesses van het team en omgeving hoe iets sneller, makkelijker en of betrouwbaarder kan bij zijn projecten.

Rolf van den Berg

martinar

Leergierige afstudeerder met een brede interesse. Heeft een bachelor in Civiele Techniek van de TU Delft op zak en wil nu alles weten op het gebied van projectmanagement. Rolf doet momenteel zijn masteronderzoek over karakteristieken van stuurgroepleden onder de vlag van KWD-er Jaap Stoppels, die op zijn beurt als promovendus aan de TU Delft studeert.

Hein Boersma

martinar

Pragmatische zelf startende projectmanager met ruime ervaring op het gebied van programma-, businessunit- en IT management. Bedrijfskundig onderlegd en een goede communicator die zorgt voor aansluiting van IT en business. Geïnteresseerd in processen en altijd in om voorstellen te doen waarmee middels IT technologie business issues kunnen worden weggenomen. Staat voor zijn taak en neemt eigenaarschap van begin tot eind. …