Rolf van den Berg

martinar

Leergierige afstudeerder met een brede interesse. Heeft een bachelor in Civiele Techniek van de TU Delft op zak en wil nu alles weten op het gebied van projectmanagement. Rolf doet momenteel zijn masteronderzoek over karakteristieken van stuurgroepleden onder de vlag van KWD-er Jaap Stoppels, die op zijn beurt als promovendus aan de TU Delft studeert.

Hein Boersma

martinar

Pragmatische zelf startende projectmanager met ruime ervaring op het gebied van programma-, businessunit- en IT management. Bedrijfskundig onderlegd en een goede communicator die zorgt voor aansluiting van IT en business. Geïnteresseerd in processen en altijd in om voorstellen te doen waarmee middels IT technologie business issues kunnen worden weggenomen. Staat voor zijn taak en neemt eigenaarschap van begin tot eind. …

Lianne La Rose

martinar

Lianne La Rose is een enthousiaste, leergierige en resultaatgerichte projectmanager. Zij heeft ruim 10 jaar ervaring als projectmanager. Een echte hands-on mentaliteit omschrijft haar het best. Open en eerlijk communiceren om zo gezamenlijk tot het doel te komen. Continue toetsen of de werkzaamheden bijdragen aan het resultaat en goed hoofd en bijzaken scheiden om zo de voortgang te behouden.

Floris van den Biggelaar

Dennis Barendse

Floris’ expertise zijn special transformations: grootschalige transformaties die hij gezamenlijk vormgeeft en versnelt, zowel de digitale als de organisatiekundige component. Doelgericht implementeert hij innovatieve business modellen en de ondersteunende operating modellen, in sterk gereguleerde industrieën waaronder consumer goods, high-tech, life sciences en oil & gas, maar ook in scale ups. Tot zijn resultaten behoren 6 carve outs/divestments met global greenfield implementations …

Angelique Moos

martinar

Een resultaat en mensgerichte projectmanager , die mensen weet te motiveren met haar doorzettingsvermogen. Werkt gestructureerd toe naar het gewenste eindresultaat zonder de belangen uit het oog te verliezen. Ook wanneer de druk hoog oploopt blijft ze rustig en efficiënt, waardoor ze ervaren wordt als stabiele factor in het team. Vanuit haar open en vertrouwenwekkende houding weet zij draagvlak te …

Peter van Dongen

Ferdy Meijboom

Ondernemende, verbindende en resultaatgerichte manager die effectief werkt. Met zijn sterk analytische vermogen, krijgt hij snel inzicht in nieuwe informatie om daar logische conclusies uit te trekken en deze te delen met zijn omgeving.  Als bruggenbouwer zorgt hij voor afspraken en structuur. Zijn Agile mindset focust zich op het ontwikkelen van waardevolle resultaten voor mensen en organisaties.

Paul van der Hagen

Ferdy Meijboom

Paul is een ervaren project- en lijnmanager die in staat is om doelen te bepalen en te realiseren. Pragmatisch en met onderscheid tussen hoofd- en bijzaken. Hij heeft een helikopterview en is gedreven om het afgesproken resultaat te behalen. Bekwaam in het aansturen van (deel) projectleiders en -medewerkers en komt snel tot een homogeen team dat resultaat neerzet.

Mels van Horssen

Ferdy Meijboom

Mels is een projectmanager met ruime kennis en ervaring in het managen van uiteenlopende projecten. Een pragmaticus met ervaring in zowel infrastructurele projecten als software- en hardware-ontwikkeltrajecten. Met ervaring bij grote en kleinere organisaties, bouwt hij snel een succesvol team om zich heen. Samen bouwen aan geaccepteerd resultaat is waar het bij Mels om gaat.

Marco Rijbroek

Ferdy Meijboom

Ambitieuze, pragmatische en resultaatgerichte projectmanager. Snel thuis in de organisatie om de hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden. Draait snel mee in projecten om die tot een goed resultaat te brengen, met aandacht voor persoonlijke en politieke belangen. Marco is een projectmanager die het overzicht houdt in hectische situaties, zelf kalm blijft en de rust in het team behoudt.