Wim Wennekes

Bas van der Meijden

Gedreven en breed inzetbare ICT-programmamanager, die pragmatisch en in heldere bewoording met opdrachtgevers en teams doelstellingen definieert en resultaten verwezenlijkt, van initiatiefase tot nazorg. Als Technische Bedrijfskundige en Informaticus is Wim gespecialiseerd in datamanagement, datastrategierealisatie en cloudmigraties. Met ruim 25 jaar ICT-management ervaring binnen grote organisaties brengt hij de belangen van business, IT en leveranciers samen.

Dirk-Jan Peters

Bas van der Meijden

Dirk-Jan houdt van actie en is een resultaatgerichte projectmanager. Hij combineert IT kennis met project management en business doelen, en is daardoor goed in staat om met verschillende stakeholders af te stemmen. Hij weet gemêleerde teams van consultants, gebruikers en technische staf te motiveren om het geplande eindresultaat te behalen.

Abigail Sosa Javier

Bas van der Meijden

Abigail heeft in de afgelopen jaren gewerkt als projectmanager en adviseur voor verschillende samenwerkingsverbanden en innovatieve trajecten binnen overheden, het bedrijfsleven en kennisinstellingen op (inter)nationaal niveau. Zij heeft het ‘agile way of working’ geïntroduceerd binnen verschillende organisaties. Abigail denk zowel op inhoud en proces graag positief en kritisch mee. Ze is analytisch sterk en door haar innovatieve ‘outside the box’ …

Frederik Lindenaar

Bas van der Meijden

Frederik werkt op het snijvlak van business en IT als programma-, project- en interimmanager. Is een zelfstarter die de brug slaat tussen organisatie en techniek om resultaten voor de klant te boeken. Heeft vele jaren ervaring bij zowel grote internationale als kleinere organisaties en krijgt energie om lastige trajecten succesvol weer op de rails te krijgen (en te houden).

Wim de Gier

Bas van der Meijden

Wim is een energieke en positief ingestelde programmamanager. Hij heeft jarenlange ervaring in het managen van complexe internationale projecten en programma’s. Voelt zich op zijn gemak als het echt spannend wordt en kan ook dan  projectteams laten excelleren. Hij schroomt niet om duidelijke keuzes te maken. Begrijpt daarnaast welke mensen van belang zijn voor het slagen van zijn project, zowel …

Mignon Maissan

Bas van der Meijden

Gedreven projectmanager met een duidelijke doelstelling. Mignon is resultaatgericht, maar heeft daarbij ook altijd oog voor haar omgeving. Ze is bewezen succesvol op het snijvlak tussen de commerciële organisatie, de operationele organisatie en ICT. Analytisch, doortastend, verbindend en pragmatisch wordt gezocht naar de kern van de problematiek om zo te komen tot een realistische oplossing.

Barry Peters

Bas van der Meijden

Barry is een ervaren programma manager die business en IT verbindt. Hij is verantwoordelijk geweest voor de wereldwijde uitrol van applicaties, systeem migraties, software ontwikkeling en (des)integraties van bedrijfsonderdelen. Barry heeft moeizaam lopende programma’s tot een goed einde gebracht door teams weer enthousiast te maken en stapsgewijs naar het doel te leiden. Hij heeft ruime ervaring in Agile project management …

Bart Molendijk

Bas van der Meijden

Bart is als ervaren projectmanager een belangrijke link tussen de business en ICT. Je kunt alleen de schakel tussen techniek en business zijn, als je in beide werelden oprecht geïnteresseerd bent. De sterke punten van Bart zijn z´n vakmanschap en vermogen positief kritisch te zijn. Daarnaast is hij pragmatisch en resultaatgericht en laat zich niet snel ontmoedigen.

Pauline Schömbs

Bas van der Meijden

Een daadkrachtige en enthousiaste programmamanager met jarenlange IT-ervaring in bestuurlijke organisaties. Ingewikkelde en complexe materie doorziet Pauline snel en weet zij duidelijk en gestructureerd te vertalen naar de organisatie. Ze werkt op een ontspannen manier en maakt met een open instelling en humor graag het verschil om zo samen met haar team het resultaat neer te zetten.