Massoud Urdu

martinar

Massoud is een doelgerichte projectmanager met aandacht voor de mens. Zijn analytisch vermogen stelt hem in staat om complexe vraagstukken vanuit diverse perspectieven te benaderen en zo concrete resultaten te behalen. Hij brengt structuur, legt verbindingen tussen mensen en creëert een sfeer van kalmte om samen succesvolle resultaten te bereiken.   

Guyndo Latour

martinar

Guyndo is een pragmatische projectmanager met scherpe focus. Zijn positieve instelling stelt hem in staat snel kansen en mogelijkheden te herkennen. Door inlevingsvermogen en begrip voor diverse belangen verbindt hij mensen effectief. Zijn aanpassingsvermogen en creatieve oplossingen stellen hem in staat altijd een weg naar zijn doel te vinden, zelfs in veranderende omstandigheden.

Melle Haarsma

martinar

Melle is een programma- en projectmanager met oog op waarde creatie met zijn opdrachten. Hij is zelf startend en heeft een pragmatisch insteek waardoor hij in staat is snel tot resultaten te komen. Daarbij heeft hij veel ervaring met multidisciplinaire IT-programma’s en projecten op het gebied van IT-architectuur en netwerken en opereert hij graag op de scheidslijn tussen business en …

Myrte Druyvesteyn

martinar

Een analytische, zelfstandige en besluitvaardige projectmanager. Myrte’s nieuwsgierigheid en brede interesse stellen haar in staat om complexe vraagstukken te doorgronden. Zij weet door te vragen om tot de kern van vraagstukken te komen en effectieve oplossingen te vinden.  Ze bewaakt de koers, maar weet juist ook snel te handelen wanneer er van deze koers afgeweken moet worden.

Dennis Linn

martinar

Dennis is een energieke projectmanager die resultaat en verbinding belangrijk vindt. Dennis voelt zich extra in zijn element in innovatieve projecten waar business en IT samenkomen en waar nog niet alles zeker is of vast staat. Met zijn verbindende persoonlijkheid en start-up mentaliteit schakelt hij soepel tussen bedrijfsdoelen en operationele zaken.

Rob Vunderink

martinar

Rob is een mensgerichte projectmanager met passie voor innovatie en techniek, die veel energie haalt uit sparren en brainstormen, het bepalen van een strategie of het uitstippelen van een route. Als projectmanager was Rob betrokken bij de realisatie van maatwerksoftware, digitaliseringstrajecten, en implementatie van hardware en pakketsoftware, onder andere in de retail en bij overheidsorganisaties. Rob innoveert thuis ook: hij …

Onno Borkes

martinar

Onno organiseert de beweging, die nodig is om de gewenste resultaten te realiseren. Met zijn ruime ervaring als projectmanager neemt hij betrokkenen mee in het scherpstellen en vaststellen van de doelen en weet hij die te verzilveren. Zijn collega’s vinden hem over het algemeen rustig, doortastend, overtuigend en prettig in de omgang met een vleugje humor.

Maud Janssen

martinar

Gestructureerde projectmanager met oog voor bedrijfsprocessen. Organisatorisch ingesteld en bewaakt graag het overzicht. Proactief, verbindend en heeft goede en open communicatieve vaardigheden. Analytisch ingesteld en heeft altijd een focus op het gewenste resultaat, met oog voor detail zonder het zicht op het grotere geheel te verliezen.

Sylvester Nieuwe Weme

martinar

Sylvester heeft een scherp oog voor het op de juiste wijze organiseren en implementeren van programma’s en projecten op basis van de prioriteiten en cultuur van een organisatie.