Workshop Projectpolitiek

In deze sessie gaan we met de deelnemers aan de slag over hun houding en opstelling bij projectpolitiek. Politiek is gewoon een gegeven en je moet er een beetje de lol van inzien om er mee te dealen!

 
  • 1,5 uur
  • 10-40 personen

Hoe vaak word je niet als projectmanager in een project geconfronteerd met iemand die zich politiek gedraagt, waarbij je het gevoel krijgt dat zo iemand een’ ‘andere’ agenda heeft, geen open kaart speelt of iets achter de hand houdt en ga zo maar door? Er speelt altijd een bepaalde mate van politiek rondom een project.

Als voorbereiding op de workshop vullen alle deelnemers de vragenlijst uit de KWD PM App in. Hiermee krijgen zij meer inzicht in hun eigen voorkeursstijl.

Tijdens de workshop gaan we eerst dieper in op de theorie over projectpolitiek aan de hand van een aantal stellingen en video fragmenten. Daarna gaan we een aantal praktijkcases bespreken aan de hand van videofragmenten en voorbeelden uit de eigen organisatie. Hierbij worden de sterke kanten en aandachtsgebieden van de eigen voorkeursstijl van de deelnemers zichtbaar.

Geïnteresseerd?

Vul dan het onderstaande formulier in voor meer informatie.

  • Wij houden ook niet van spam en gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen over deze aanvraag.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.