Nul mislukkingen voor opdrachtgevers

Verwacht 2020: KWD-Reeks nr. 9

Met de komst van agile verandert niet alleen de rol van projectmanager. Ook de rol van opdrachtgevers wordt anders van inhoud. Opdrachtgevers zien dat ze steeds vaker effectief sturing moeten geven zowel aan projecten die agile worden uitgevoerd als projecten die meer vanuit bestaande projectmanagement kaders worden uitgevoerd.

 

Opdrachtgeverschap in een hybride wereld is waar dit boek over gaat. Nu kunnen, willen én durven wij het aan om onze ervaringen en ideeën te delen over opdrachtgevers en of business owners die doordacht moeten balanceren en handelen in hybride projectsituaties.

Hoe te reserveren?

Het boek is bestemd voor opdrachtgevers / business owners die samen met verschillende actoren, zoals de Product Owner, projectmanager en/of scrummaster, verantwoordelijk zijn om waarde te creëren in de eigen organisatie en in dienst zijn bij profit en non-profit organisaties. Geïnteresseerden die in deze doelgroep vallen, kunnen het boek gratis aanvragen. Andere geïnteresseerden betalen euro 10,20. Dit bedrag is inclusief btw en verzendkosten.

Reserveer nu het nieuwste deel uit de KWD-Reeks door onderstaand formulier in te vullen.

  • Wij houden ook niet van spam en gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen over deze aanvraag.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.