ERP selecties en implementaties

Implementatie van ERP- en CRM-systemen: het blijven lastige projecten. Je wilt geen maatwerk, maar het standaardpakket blijkt toch niet alles te kunnen. Je wilt je processen stroomlijnen, maar je huidige best practices zijn best efficiënt. Je wilt de procesketen integreren, maar dat vergt nogal wat afstemming. De snelste go-live is een big-bang, maar dat brengt nogal wat risico’s met zich mee. Een paar stukjes maatwerk verhoogt de acceptatie enorm, maar wat zijn de exploitatiekosten daarvan?

 

De projectmanagers van KWD zijn vertrouwd met ERP selecties en implementaties. En in staat om pakketleveranciers, implementatieconsultants, interne medewerkers en bestuurlijke stakeholders te managen. En resultaten te boeken bij pakket-implementaties.

In een aantal studies en benchmarks hebben we de afgelopen jaren kwalitatieve en kwantitatieve kennis verzameld over risico’s, implementatiekosten en beheerkosten. Drie management-thema’s die bij elke pakket-implementatie om de hoek komen kijken. Graag delen we onze kennis over deze thema’s met je. En we gaan graag met je in gesprek over het projectmanagement van jouw pakket-implementatie.

Artikelen over ERP selecties en implementaties

Wij publiceren regelmatig artikelen op basis van onze kennis en ervaring. Hieronder vind je een overzicht van onze artikelen over ERP en SAP implementaties.

Cases met ERP selecties en implementaties

Onze kennis is gebaseerd op theorie en onze ervaring. Hoe wij onze kennis over ERP en SAP toepassen in de praktijk lees je in onderstaande cases.

Wil je meer weten?

We vertellen je graag meer over onze aanpak van het succesvol managen van projecten en programma’s.

Bel ons op 088 266 28 70 Stuur ons een bericht