Contact

Kijkje in de keuken van KWD

Op 25 mei jl. was de aftrap van een nieuw KWD-event: ‘een kijkje in de keuken van KWD’. Waar we normaal 1 x per jaar kennis met onze klanten delen op de Projectmanagement Vakdag, gaan we nu eens per kwartaal in een kleine setting met elkaar aan de slag met een aansprekend projectmanagement thema. Deze keer stond de workshop Projectstrategie Canvas centraal. Onder begeleiding van KWD-ers Petra Entius, Jervis Groeneveld en Remmelt van der Wal.

Opzet workshop

Door de opzet kleinschalig te houden, is er veel tijd voor interactie en kennisuitwisseling van best practices.  De workshop startte om 16.30 uur en eindigde om 20.30 uur. Tussendoor hebben we genoten van een mooi diner door de kok van KWD, dus ook daar een kijkje in de keuken.

We hebben die avond eerst met body-percussion alle deelnemers laten ervaren hoe het voelt als een projectstrategie niet goed past bij wat er nodig is voor een project. Na het diner hebben we na de noodzakelijke theoretische onderbouwing geoefend met het opstellen van een Projectstrategie Canvas aan de hand van een aansprekende casus.
De workshop Projectstrategie Canvas is goed ontvangen. De deelnemers zijn een ervaring rijker en hebben kennis opgedaan om zelf een Projectstrategie te gaan opstellen.

Kook jij mee?

Elk kwartaal zal, met een beperkte groep klanten, een workshop uit de ‘Keuken van KWD’ worden gehouden. We nodigen je van harte uit om hieraan deel te nemen.
Dus houd LinkedIn en het bulletin in de gaten, want in het najaar staat de volgende al gepland.

Collega worden?

Ook als je geïnteresseerd bent om bij KWD te komen werken is dit een mooie laagdrempelige manier om ons te leren kennen.

Wil je meer weten over projectstrategie dan kun je hier het KWD boekje aanvragen.

Wil je meer weten over de workshop of over KWD neem dan contact op.

KWD

Remmelt van der Wal

Remmelt van der Wal is al meer dan twintig jaar als project- en programmamanager werkzaam in diverse branches. Na zijn master verandermanagement werd duidelijk dat hij tot zijn recht komt in complexe omgevingen waarin een nauw contact met stakeholders er voor zorgt dat de gewenste verandering ook echt tot stand komt. Remmelt is sterk gericht op samenwerking met alle partijen, altijd met het doel om resultaten te halen. Door zijn overzicht, vasthoudendheid, rust en humor werken mensen graag met hem samen en leiden zijn projecten tot goede resultaten.

Meer over Remmelt van der Wal