Contact

Samen staan we sterk

Samen met opdrachtgevers, projectmedewerkers en collega’s zijn complexe en minder complexe opdrachten tot een succes gemaakt. Iets wat we met elkaar hebben bereikt. We hebben elkaar daarin nodig. Dat geldt eigenlijk voor heel veel zaken in het leven en daar is hulp geven aan anderen een mooi voorbeeld van.

Artikelen

kwd-youthbuilders-1KWD Resultaatmanagement heeft daarin een traditie. Ieder jaar steunen we een hulporganisatie en hebben dit keer gekozen voor YouthBuilders. Dit is een groep jongeren uit het Westland in de leeftijd van 16 t/m 25 jaar. Zij gaan in de zomer van 2013 een klaslokaal bouwen in het dorpje Owangai Village in Oeganda.

kwd-youthbuilders-2Oeganda is de parel van Afrika, het is echter ook het land waar aids keihard heeft toegeslagen en waar in het noorden een rebellenleger heeft huisgehouden. Het rebellenleger werd een aantal jaar geleden verdreven en daarna werd het veilig. Veel mensen konden niet meer naar huis, omdat er geen huis meer was.

kwd-youthbuilders-3Concern Amuria Project is een school vlakbij dit gebied. Onder leiding van Alex Ebwonu gaan de YouthBuilders helpen aan de opbouw van een basisschool. Daarnaast gaan ze ook diverse activiteiten voor deze kinderen organiseren en lesgeven. Op dit moment gaan er circa 250 kinderen en tieners van uiteenlopende leeftijden naar de basisschool. Van een paar kinderen onder een boom, in het gras, naar een stenen school gebouwd door Livingstone teams. De YouthBuilders zullen meewerken aan het (voorlopig) laatste klaslokaal.

kwd-youthbuilders-logoMeer informatie over Concern Amuria Project en de activiteiten van de YouthBuilders is te vinden via de facebook pagina van de YouthBuilders.

KWD

Resultaat boeken voor en met jou

Wij starten met goed luisteren naar jou als opdrachtgever. Om samen een effectieve en succesvolle aanpak te kiezen voor de gewenste transitie van jouw huidige situatie-A naar het te bereiken resultaat-B. Ons gezamenlijk doel is altijd: Nul Mislukkingen! voor jouw projecten.